De app beveiligen tegen de verwijdering

U kunt Kaspersky-app beveiligen tegen verwijdering van het apparaat. Als uw apparaat wordt gestolen, kunnen indringers Kaspersky-app niet verwijderen en voorkomen dat u de functie Waar is mijn apparaat kunt gebruiken.

Het wijzigen van bepaalde systeeminstellingen belemmert beveiligingsfuncties van Kaspersky-app. Wanneer u de bescherming tegen verwijdering inschakelt, kunnen deze systeeminstellingen niet worden gewijzigd. Uw apparaat wordt vergrendeld wanneer iemand ze probeert te wijzigen. Alleen u kunt het apparaat ontgrendelen met uw pincode, ontgrendelingspatroon of vingerafdruk.

Zo beveiligt u Kaspersky-app tegen verwijdering van het apparaat:

1. Tik in de onderste tabbladbalk van de Kaspersky-app op Alle functies .
  2. Tik op Waar is mijn apparaat .
  3. Ontgrendel de functie met uw geheime code, ontgrendelingspatroon of vingerafdruk.
  4. Tik in het gedeelte Aanvullende bescherming op Bescherming tegen verwijdering.
  5. Zet de functie aan.

Kaspersky-app vraagt om de geheime code wanneer iemand de app probeert te verwijderen. Het apparaat wordt vergrendeld wanneer iemand probeert de systeeminstellingen te wijzigen die de beveiliging van uw apparaat belemmeren.